Δραστηριότητες

Συνδυάστε ξεκούραστες διακοπές με τις δραστηριότητες του νησιού.

Η

Σύρος είναι ένα νησί φημισμένο για τη φυσική του ομορφιά αλλά και τις πολλές δραστηριότητες για ντόπιους και επισκέπτες. Το φυσικό τοπίο του νησιού συνδυάζει βουνό, θάλασσα και κυκλαδίτικα μελτέμια, πράγμα που το κάνουν ιδανικό για κάθε είδους δραστηριότητα. Οι δραστηριότητες στη Σύρο είναι ένας βασικός πόλος έλξης για τους τουρίστες που τους αρέσει η περιπέτεια. Τα θαλάσσια σπορ της Σύρου είναι για όλα τα γούστα και προσφέρουν δραστηριότητες όπως scuba diving, windsurfing και βόλτες με σκάφος. Το χερσαίο κομμάτι της Σύρου είναι ιδανικό για ιππασία και πεζοπορία. Το Hotel Alexandra προσφέρει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες για τους επισκέπτες του νησιού και μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του, κατόπιν συνεννόησης και με μία έξτρα χρέωση, μασάζ, ιππασία, βόλτα με σκάφος, καθώς και scuba diving.

Μασάζ

Κάντε τις διακοπές σας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας με μία συνεδρία μασάζ στο ξενοδοχείο μας. Αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών και διώξτε την ένταση της καθημερινότητας. Το ξενοδοχείο μας θα σας κλείσει τους καλύτερους επαγγελματίες για να συνδυάσετε τις διακοπές σας με την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

Ιππασία

Για τους λάτρεις του φυσικού τοπίου και ιδιαίτερα του βουνού η Σύρος είναι το ιδανικό μέρος. Η ιππασία είναι μία χαλαρωτική εμπειρία τόσο για τον αναβάτη όσο και για το άλογο. Στο νησί διοργανώνονται πολλές εξορμήσεις με άλογο, καθώς και μαθήματα. Αν το επιθυμείτε, το ξενοδοχείο μας θα αναλάβει τη διοργάνωση κατόπιν συνεννόησης.

Βόλτα με σκάφος

Στο νησί υπάρχουν πολλές απομακρυσμένες παραλίες με καταγάλανα νερά, ενώ τα γύρω νησιά έχουν πολλές όμορφες ακτές. Όλα αυτά είναι προσβάσιμα με σκάφος και είναι μία υπέροχη ευκαιρία για μονοήμερη εκδρομή για οικογένειες και παρέες φίλων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της εκδρομής σας.

Scuba Diving

Ο βυθός της Σύρου είναι γεμάτος υπέροχα υποθαλάσσια τοπία. Στολισμένος από σπηλιές, υφάλους και ναυάγια είναι ένα από τα σημεία του νησιού με μεγάλο ενδιαφέρον. Το Hotel Alexandra μπορεί να οργανώσει καταδύσεις για τους επισκέπτες του κατόπιν συνεννόησης με μία μικρή έξτρα χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε τον υποθαλάσσιο πλούτο του νησιού.

Θαλάσσια Σπορ

Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας και του νερού η Σύρος είναι το κατάλληλο νησί για εσάς. Τα μελτέμια του νησιού και οι άνεμοι των Κυκλάδων είναι το καλύτερο σκηνικό για μερικές δραστηριότητες πάνω στα κύματα. Απολαύστε θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι, wake board, kneeboard και κανό. Γίνονται πολλά μαθήματα για όλα τα επίπεδα σε πολλές παραλίες της Σύρου.

Εκδρομές Αλιείας

Για τους επισκέπτες του νησιού που θέλουν να βιώσουν τις παραδοσιακές μορφές ψαρέματος, οι εκδρομές αλιείας είναι η ιδανική επιλογή. Στο νησί διοργανώνονται πολλές εκδρομές αλιείας σε συνεργασία με ντόπιους ψαράδες. Παρακολουθήστε τους ντόπιους ψαράδες και μάθετε από πρώτο χέρι πως λειτουργεί η τέχνη του ψαρέματος στις Κυκλάδες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας