Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Hotel Alexandra, ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που λειτουργεί από το 1975.

Απολαύστε χαλαρωτικές διακοπές στο Hotel Alexandra στη Σύρο, μόλις 20 μέτρα από την παραλία του Μέγα Γιαλού.
Μοναδικές διακοπές στις Κυκλάδες 
Τ

α χρόνια εμπειρίας της οικογένειας στο χώρο της φιλοξενίας μας έχουν εξοπλίσει με τα κατάλληλα εφόδια για να δημιουργούμε καθημερινά μία ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Στόχος μας είναι πάντα η δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος με σύγχρονες ανέσεις και παροχές για τους επισκέπτες. Διατηρώντας την αυθεντικότητα των ανθρώπων έχουμε σχεδιάσει ένα μοντέρνο κυκλαδίτικο περιβάλλον για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από την ίδρυση του Hotel Alexandra και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε μαζί με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Μας ενδιαφέρει να κάνουμε πάντα τη συνολική εμπειρία των πελατών μας ευκολότερη και με αυτό το σκεπτικό το Hotel Alexandra ήταν ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που το 2000 προχώρησε στο χώρο των online κρατήσεων. Περίπου κάθε πέντε χρόνια ανακαινίζουμε τα δωμάτιά μας ώστε να είναι εναρμονισμένα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Για να βρισκόμαστε πάντοτε κοντά στους πελάτες μας και να διευκολύνουμε τα ταξίδια τους δημιουργήσαμε το Alexandra Hotel Loyalty Club. Στόχος μας να δημιουργήσουμε μία μεγάλη οικογένεια.

Διακεκριμένο

Το ξενοδοχείο μας έχει πιστοποιηθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος το 2014, ενώ πιστοποιήθηκε από την EVETAM Body με το EN ISO 9001, το 2016.

Check-in / Check-Out

Το Check-in ξεκινάει στις 14:00 μ.μ. και το Check-out είναι μέχρι τις 10:30 μ.μ. Οι ώρες του Check-out μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με τη ρεσεψιόν.

24/7 Ρεσεψιόν

Το προσωπικό μας είναι πάντα χαρούμενο για να σας εξυπηρετήσει και θα το βρείτε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας που παραμένει ανοιχτεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Online Κράτηση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας online απευθείας από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας και κάντε την κράτησή σας σήμερα.

Πάνω από τη θάλασσα

Η τοποθεσία του Hotel Alexandra πάνω από την παραλία Μέγας Γιαλός, προσφέρει απεριόριστη θέα στα κρυστάλλινα νερά της Σύρου και την εκκλησία του Αγ. Αντωνίου.

Loyalty Club

Θεωρούμε τους πελάτες μας οικογένεια γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Alexandra Hotel Loyalty Club. Αν ταξιδεύετε συχνά εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές για τα μέλη μας.

Δραστηριότητες στο νησί

Οι δραστηριότητες του νησιού είναι κατάλληλες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Σύρου ιππεύοντας το άλογό σας στα μονοπάτια της, χαλαρώστε με ένα μασάζ, ή περιηγηθείτε στο βυθό της. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τις δραστηριότητές σας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας