COVID – 19

Αξιότιμε επισκέπτη,

Το Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 σύμφωνα με την από 19-03-2020 απόφαση του ΕΟΤ και την υπ’ αριθμ. 5052/24-3-2020 απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε ξεχωριστες εμπειρίες διαμονής. Κρίνουμε απαραίτητο να επικοινωνήσουμε μαζί σας τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας. Οι ομάδες μας πραγματοποιούν αυστηρά τον καθαρισμό όλων των χώρων φιλοξενίας ακολουθώντας ακριβώς τα πρωτόκολλα καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης, τα οποία περιλαμβάνουν:

● Συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων μας σε θέματα υγιεινής.
● Σαφώς καθιερωμένους κύκλους καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα σημεία.
● Εμφανή τοποθέτηση συσκευών απολύμανσης χεριών.
● Συνεχή καθαρισμό και πλύση των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, της σκάλας και του ανελκυστήρα.
● Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτο καθαρισμό.

Σκεπτόμενοι τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό 2019 (covid19), θεσπίσαμε κανόνες διαμονής ώστε μαζί με τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής και τις διαδικασίες λειτουργίας, να εξασφαλίζεται η ευημερία και η υγεία των επισκεπτών μας κατά τη διαμονή τους μαζί μας. Αυτοί οι κανόνες διαμονής περιλαμβάνουν:

● Προσεγγίζοντας οποιονδήποτε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο εξυπηρέτησης (ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ, εστιατόριο, εγκαταστάσεις παραλίας), υποχρεώνουμε τους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση ενάμιση (1.5) μέτρου από τον επόμενο με σειρά προτεραιότητας.
● Παρέχουμε στους επισκέπτες μας μάσκα προσώπου, σε περίπτωση βήχα ή/και φτερνίσματος, σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
● Ενημερώνουμε για τη μέγιστη χρήση των ανελκυστήρων μας από δύο ενήλικες, με σύσταση χρήσης μάσκας προσώπου.
● Μειώσαμε κατά 1/3 τη χωρητικότητα του εστιατορίου μας, καφετερειας και των εγκαταστάσεων παραλίας, διαμορφώνοντας τους χώρους ώστε να τηρούνται οι νέες απαιτούμενες αποστάσεις.
● Προσαρμόσαμε τον μπουφέ πρωινού ούτως ώστε όλα μας τα εδέσματα να σερβίρονται χωρίς την χρήση κοινόχρηστου σκεύους (λαβίδας). Όλες οι συσκευασίες είναι μιας χρήσης, οικολογικές, και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται, είναι υγειονομικά κατάλληλα για τις ενδεδειγμένες θερμοκρασίες.
● Προσλάβαμε επιπλέον προσωπικό για να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα με υψηλή παροχή υπηρεσιών.
● Συστήνουμε τους επισκέπτες μας κατά την είσοδο και έξοδο τους στο εστιατόριό μας να κάνουν χρήση του ειδικού απολυμαντικού χεριών που είναι τοποθετημένο για τον συγκεκριμένο σκοπό στην είσοδο του εστιατορίου μας.
● Για την υπηρεσία Room Service των επισκεπτών μας, θεσπίσαμε νέες διαδικασίες παραγγελίας, παράδοσης και παραλαβής δίσκου στο δωμάτιο τους, προς διευκόλυνση τους.
● Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας από αγαθά ή/και υπηρεσίες τρίτων που καταναλώνονται εντός ξενοδοχείου, δεν επιτρέπουμε εξωτερικές υπηρεσίες παράδοσης φαγητού (delivery).
● Δεν επιτρέπουμε την είσοδο στις εγκαταστάσεις μας σε τρίτους
● Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας για προτάσεις ή/και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία μας.
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένων υπηρεσιών. Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι άψογοι επαγγελματίες, στη διάθεση των επισκεπτών μας, ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στα αιτήματά τους.
Για τους συνεργατες μας, η εταιρεία μας έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:
● Υποχρεωτικός περιορισμός στον αριθμό ατόμων στον χώρο εργασίας τους.
● Προληπτική χορήγηση όλου του προβλεπόμενου προστατευτικού εξοπλισμού.
● Συνεχής λήψη μέτρων συνεχούς απολύμανσης επιφανειών εργασίας, καθώς και χώρων κοινόχρηστων και ιδιωτικών.
● Λήψη μέτρων για τον περιορισμό κοινωνικών συναθροίσεων προσωπικού και τήρηση ασφαλείας απόστασης μεταξύ των εργαζομένων (1,5+ μέτρα).

Ως μέρος της δέσμευσής μας για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών, των εργαζομένων και της κοινωνίας μας, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο κορωνοϊό 2019 (covid19) με τακτικές ενημερώσεις και καθοδήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και το Υπουργείο Υγείας, καθώς κι από πρόσθετους κυβερνητικούς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Σύμφωνα με την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση της ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας εξακολουθούν να είναι ασφαλείς και το προσωπικό μας έτοιμο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες μας.

Είμαστε πολύ περήφανοι για όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου μας που σε αυτές τις άνευ προηγουμένου περιστάσεις επιδεικνύει υψηλότατο επίπεδο ατομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ευθύνης. Πέραν της άμεσης τήρησης αυστηρών κανόνων υγιεινής, λειτουργίας, επικοινωνίας και συντονισμού, αποτελούν υποδειγματικούς οικοδεσπότες. Εκτιμούμε κάθε επισκέπτη που θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο Ξενοδοχείο μας.

Με Εκτίμηση,
Νικολαος Σιγαλας
Διευθυντής Ξενοδοχείου
Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα Συρος

Εγγραφείτε στο newsletter μας