Hotel Alexandra Syros

Η καλύτερη πρόταση – μετά την πρόταση γάμου – είναι η διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας στο Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα!

Άγιος Αντώνιος- Παναγία η Θαλασσινή
πολιτικός γάμος στην Έπαυλη Τσιροπινά

Η καλύτερη επιλογή αν ονειρεύεστε τον γάμο σας σε ένα παραδοσιακό νησιώτικο ξωκλήσι συνδυασμένο με ένα μαγευτικά ειδυλλιακό τοπίο.

Θρησκευτικός γάμος στην Αγία Παρασκευή

Εμείς αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την οργάνωση της ομορφότερης μέρας της ζωή σας.

Στόχος μας η δημιουργία των καλύτερων αναμνήσεων της ημέρας του γάμου σας, για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μετά από εμπειρία χρόνων, εμείς και οι συνεργάτες μας, εγγυόμαστε να μετατρέψουμε τα όνειρα του γάμου σας σε μία πραγματική ιστορία παραμυθιού.

bachelor party in Syros

Εξίσου σημαντικά είναι και τα πάρτι του ζευγαριού πριν και μετά τον γάμο.

Σε συνεννόηση μαζί σας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σας εγγυώνται ότι όλες οι λεπτομέρειες για την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο σας, θα υπερβούν τις προσδοκίες σας.

Ελληνική φιλοξενία για τους καλεσμένους και το ζευγάρι.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να γνωρίσετε την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, παρα μόνο στο Ξενοδοχείο μας. Το Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα είναι έτοιμο να καλωσορίσει εσάς και τους καλεσμένους σας και να χαράξει ανεξίτηλα στη μνήμη σας τις ημέρες του γάμου σας με τον καλύτερο τρόπο. Οι καλεσμένοι του γάμου σας μπορούν να συνδυάσουν τον γάμο με τις διακοπές τους. Απευθυνόμενοι σε εμάς μπορούμε να οργανώσουμε ειδικά για εσάς ημερήσιες εκδρομές εντός και εκτός του νησιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που θα μετατρέψετε την ιδιαίτερη ημέρα σας σε μία διαχρονική εμπειρία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *