Hotel Alexandra Syros

Μοναδική εμπειρία διακοπών στην Σύρο μόνο στο Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα

Το ταξίδι στη Σύρο θα είναι μία εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη σας. Ελάτε να ζήσουμε μαζί την απόλυτη εμπειρία παραγωγής Συριανού Θυμαρίσιου Μελιού , να δούμε πώς φτιάχνεται το παραδοσιακό Συριανό λουκούμι και να εξερευνήσουμε τις παρθένες παραλίες του νησιού – που ακόμα και οι ντόπιοι δεν τις έχουν ανακαλύψει – με παραδοσιακό καϊκι. 
Μελισσοκομική Εμπειρία
Ζήσε τη φοβερή εμπειρία της μελισσοκομικής σαν γνήσιος μελισσοκόμος. Φορώντας την ειδική στολή που θα σου προσφέρουμε θα ανακαλύψεις έναν διαφορετικό κόσμο, τον κόσμο των μελισσών. Με τη βοήθεια μελισσοκόμου συνεργάτη μας θα δοκιμάσεις γνήσιο και ανεπεξέργαστο μέλι κατευθείαν από την παραγωγή του.

Παραγωγή λ
ουκουμιού
Γνώρισε την ιστορία του Συριανού λουκουμιού από τα καζάνια μέχρι και την παρασκευή του. Μέσα στο παραδοσιακό εργαστήριο ανακάλυψε τον τρόπο παραγωγής του και μέθυσε από τα αρώματα του που θα σε ταξιδέψουν σε άλλη εποχή.
 
Μονοήμερη κρουαζιέρα με παραδοσιακό καϊκι
Ταξίδεψε με παραδοσιακό καϊκι στις βόρειες παραλίες του νησιού, και μαγέψου απο τις παρθένες αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά. Ολοκληρώνοντας και αυτήν την εμπειρία θα γευτείς φρέσκα θαλασσινά μέσα στο σκάφος απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.
Για κρατήσεις εύκολα και γρήγορα online στο hotelalexandra.gr ή στο info@hotelalexandra.gr. Πληροφορίες και στη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου στο 2281042540.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *